nedeľa 5. februára 2017

Štíhla bez trápenia

Vzdy, ked pocitite hlad alebo dostanete chut na sladkosti, najedzte sa zostihlujucej polievky. Presne tolko, kolko sa do vas zmesti. Jednotlive prisady, ktore polievka obsahuje, nemaju skoro ziadne kilojouly, ale podporuju spalovanie tukov. Okrem toho ma koncentrovanu, nestravitelne vlakniny, predovsetkym zo strukovin, ktore nam daju pocit dokonaleho zasytenia. Zaludok a travenie sa rozbehnu na plne obratky a ani nepomyslia nato, ze by chceli este nieco navyse na travenie.
Pridavny efekt: Polievka odstranuje z tela neziaduce latky, ktore su vysledkom latkovej vymeny. Dodavanie bielkovin obohatene o mliecne produkty a maso od 3. dna, zabranujte odburavaniu svalovej hmoty. Namiesto nej sa nadbytocny tuk premiena na energiu.
Metoda low carb: znamena nizku hladinu sacharidov. tato metoda je znama najma v usa. Z jedalneho listka vylucuje chlieb, cestoviny, zemiaky a ryzu. Zostihlujuca polievka a jednotlive chody su vyvinute na zaklade low carb metody: vela bielkovin, malo sacharidov, vela zeleniny a ovocie. Nezdrave dobroty su uplne vylucene.
Ako na to?: Kazdy den si uvarte hrniec polievky a doprajte si ju vzdy, ked budete mat chut. K tomu este mozete kazdy den zjest urcene potraviny, napriklad ovocie, chrumkavu zeleninu a pod. Nezabudnite sa riadit nasim planom, lebo jednotlive dobroty podporia vase chudnutie, len ked ich zjete v presnom poradi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára