celozrnny chlieb, 2 vajcia, morcacia sunka nakrajana na kocky, jarna cibulka
Rozslahame vajcia a spravime z nich omeletu na troske tuku. Opecieme chlieb a polozime nan omeletu, sunku a cibulu.
Chlebik Saint Jacques
bageta, 2 pory, salotka, 1 Kl olivoveho oleja, kopor, brusnice, sol, korenie
Na olivovom oleji podusime salotku a por. Oprazime bagetu a poukladame na nu podusenu zeleninu. Posypeme koprom, korenim a ozdobime brusnicami.
Kuraci chlebik
chlieb, 80 g bieleho kuracieho masa, rajciny, 1 KL olivoveho oleja, 1 KL bazalky
Na opeceny chlebik poukladame na kocky nakrajane kura, rajciny, pokvapkame olivovym olejom a posypeme bazalkou.
Zelerovy chlebik
4 platky knackebrotu, zeler, 1 PL tvarohu bez tuku, krabie tycinky, KL francuzskej horcice, kopor, sol a korenie
Zmiesame tvaroh a horcicu. Posolime a okorenime. Zmes natrieme na knackebrot, navrch poukladame krabie tycinky pokrajane na kusky, zeler pokrajany na tenke plasiky a posypeme koprom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára