streda 3. októbra 2012

Kurací koktail

50 g pečených kuracích pŕs., 1/2 avokáda., 1/2 pomaranča., 1 menšie jablko., 20 g tvrdého syra., 30 g jogurtovej omáčky yofresh., biele korenie., citrónová a pomarančová šťava., soľ., niekoľko lístkov mäty., plátok jablka a avokáda na ozdobu.,
Pečené kuracie prsia nakrájame na malé kocky, rovnako nakrájame i umyté jablko, tvrdý syr a olúpaný pomaranč. So koktailového pohára vložíme avokádo nakrojené do tvaru vejára, naň nakladieme najprv pomaranč, potom syr, jablko a nakoniec kuracie mäso. Ľahko prelejeme dresingom, ktorý sme si pripravili z jogurtovej omáčky, ovocných štiav, ochutili soľou a bielym korením. Hotový koktail ozdobíme plátkom jablka, avokáda a lístkami mäty. Podávame vychladené. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára