nedeľa 5. februára 2017

Čo naozaj nasýti?

Prazenica zasyti bielkovinami - Prazenica, ktoru pripravite len na malom mnozstve masla, vam doda na 100 g iba 730 kj a 14 g tuku. Este chutnejsia a zdravsia bude vtedy, ak ju zjete spolu s nakrajanou cerstvou paradajkou a paprikou.
Kuracie prsicka nepotrebuju tuk na upravu - Kuracie maso je tiez dodavatelom hodnotnej bielkoviny. Aby neuskodilo vasej linii, pripravte si ho bez tuku na kvalitnej panvici a ochutte ho bylinkami.
Zdrave a chutne zemiaky v supke - Zo vsetkych sposobov priprav si vyberte obycajne zemiaky uvarene v supke. Vdaka nej sa v nich zachovaju vitaminy, mineralne latky a stopove prvky aj napriek tomu, ze ich uvarite. Okrem toho su takto pripravene zemiaky prakticky bez tuku a plne zasycujucich sacharidov.
Najlepsi ovocny snack pomaranc - Ak vas prepadne hlad, doprajte si pomarance - su bohate na pektin, ktory v zaludku dlhsie udrzi vodu, a vysledkom je pocit sytosti.
Nezabudajte na zeleninovu polievku - Ked sa chcete zbavit nadbytocnych kil, nezabudajte pri obede na zaleninovu polievku. Zasyti vas a z druheho tazsieho jedla potom zjete menej.
Na veceru oblozeny chlebik - Idealna vecera pri chudnuti: celozrnny chlebik si oblozte salatovym listom, zasycujucimi klickami, platkami paradajky a nizkotucneho syra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára