nedeľa 5. februára 2017

Na pevnú postavu

Ranajky: 
Kusok celozrnneho chleba, 2 CL masla, kusok syra, niekolko redkoviek, paradajka, 200 ml paradajkovej stavy
Obed:
50 g ryze, 1 PL nasekanej cibule, 2 CL masla, 100 g zeleneho hrasku, 1 PL vody, 2 CL parmezanu, petrzlen
Ryzu uvarime. Na cibulke oprazime zeleny hrasok, podlejeme trochou vody a dusime. Pridame ryzu, nasekany petrzlen, dochutime a podavame posypane nastruhanym parmezanom.
Vecera: 
50 g ryze, jablko, 100 g hrozna
Ryzu uvarime v osolenej vode, nechame vychladnut, pridame jablko nakrajane na kusky a 100 g hrozna.
2. den
Ranajky:
Zmiesame 30 g celozrnnych musli, 2 PL ovsenych vlociek, 1 PL psenicnych klickov, 150 g nizkotucneho jogurtu, 200 g bobuloveho ovocia.
Obed:
niekolko listov hlavkoveho salatu, zlta paprika, petrzlenova vnat, maly fenikel, redkovky, kusok toastoveho chleba, natvrdo uvarene vajicko, sol, cierne korenie
Zeleninu ocistime a nakrajame na kusky. Dame ju do misky a posypeme kockami oprazeneho chleba. Pridame nakrajane vajicko. Dochutime solou a korenim.
Vecera:
salotka, 2 PL masla, 250 ml zeleninoveho vyvaru, kusok chleba, cerstve bylinky, 100 g nizkotucneho jogurtu
Na masle uprazime salotku. Podlejeme zeleninovym vyvarom a privedieme do varu. Kusok nakrajaneho oprazeneho chleba pridame do polievky aj s nasekanymi bylinkami. Varime este 2 minuty. Polievku precedime a primiesame jogurt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára