1. den
Obed: Tagliatelle s porom
Ocistime 200 g poru a nakrajame ho na jemne kolieska. V panvici zohrejeme 1 PL oleja a pridame por, ktatko ho opecieme a zalejeme malym mnozstvom zeleninoveho bujonu. Por chvilku podusime, ochutime muskatovym orieskom a solou. Uduseny por zmiesame s 50 g uvarenych cestovin a na zaver posypeme 1 CL nastruhaneho parmezanu.
1596 kJ, 15 g tuku
Vecera: Farfalle casalingha
250 g ocistenych a nakrajanych sampinonov udusime na 1 CL oleja. Do panvice pridame 50 g na platky nakrajanej chudej sunky a nasekane petrzlenovu vnat podla chuti. Zmes poriadne premiesame, chvilku nechame podusit a podavame spolu s 60 g uvarenych cestovin. Jedlo na zaver poriadne premiesame a pridame 2 Cl oleja.
1479 kJ, 12 g tuku
2. den
Obed: Cestoviny marinaio
Na panvici rozohrejeme olej, pridame na kocky nakrajanu cervenu papriku a 2 pretlacene struciky cesnaku. Paprikovu zmes chvilu podusime a pridame par cerstvych listov bazalky a 100 g kreviet. Vsetko nechame mierne prehriat a podavame spolu s conchiglie.
Vecera: Cestovinový šalát
V mise zmiesame pohar plnotucneho jogurtu s 1 CL oleja a 1 CL najemno nakrajanej maty. Zmes premiesame a na zaver dochutime par kvapkami citronovej stavy a solou. Do misy prilejeme 50 g uvarenych cestovin. Staci pridat 1/2 nakrajanej a ocistenej uhorky, stipku mleteho cierneho korenia a chutny salat je na svete.
1463 kJ, 13 g tuku
3. den
Obed: Paradajkove spagety
Cerstvy zltok zmiesame s 1 CL horcice. Do zmesi pridame za staleho miesania 1 PL oleja. Miesame, az kym vam nevznikne kremova majoneza. Zmes dochutime 1 CL kapar, mletym ciernym korenim a solou. Majonezu zmiesame s 50 g uvarenych spagiet a 2 pokrajanymi paradajkami. Na zaver jedlo posypeme nasekanym koprom.
1463 kJ, 17 g tuku
Vecera: Avokadovy salat
Duzinu z 1/2 avokada nakrajame na menske kocky a pokvapkame polovicou citrona. Avokado potom zmiesame s 50 g uvarenych a vychladnutych cestovin. Salat si na zaver ochutime nasekanou petrzlenovou vnatou a koriandrom.
1320 kJ, 15 g tuku
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára