nedeľa 5. februára 2017

Instantné čínske kuracie rezance

1 CL sezamoveho oleja, kuracie prsia, vykostene a zbavene koze, nakrajane na jemne rezanceky, zvazok nakrajanej zelenej cibulky, 100 g strukov mladeho hrasku zo zastrihnutymi koncekmi a rozpoltenych, cervenu feferonku, najemno nasekanu, 1 PL tmavej sojovej omacky, 75 g nadrobno pokrajanej dusenej sunky, 250 g vajecnych rezancov, 2 PL posekaneho koriandra
V panvici ohrejeme olej, pridame kusky kurcata a prazime pri stalom miesani 3 minuty. Pridame cibulku, hrachove struciky a feferonku. Prazime este 2 minuty. Primiesame sojovu omacku a sunku. Medzitym varime rezance. Vlozime ich do velkeho hrnca s vriacou vodou, ohrev stlmime a nechame slabo vriet 4 minuty. Dokladne ocedime. Rezance zlahka premiesame s kuracou zmesou a koriandrom, vsypeme do ohriatej servirovacej misy a ihned podavame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára