nedeľa 5. februára 2017

Diéta a surová strava

Uchovajte vitaminy: Uvarena zelenina, ktora je upravena, nam doda ovela menej vitaminov. Pri duseni sa straca 10% vzacnych zivin, pri vareni dalsich 15%. Mineralne a balastne latky sa sice tepelnou upravou celkom neznicia, ale ich mnozstvo sa vyrazne zmensi.
Jedalny listok: Prave toto obdobie je idealne na to, aby ste sa rozhodli zmenit svoj styl stravovania a svoj jedalny listok zamerajte na zeleninu, ovocie, vsetky dostupne druhy salatov, klicky a nezabudajte ani na orechy. Mliecne produkty a vajicka konzumujeme menej a maso iba zriedka.
Chut na sladke zmizne: Domnienku, ktora sa dlho tradovala, ze nase telo nedokaze spracovat velke mnozstva surovej stravy, uz vyvratilo niekolko odbornych studii. Potvrdili prave opak: Kto je vela ovocia a vela zeleniny, usetri tuk a kJ, doda organizmu vela vody a vlakniny. Prave to vas zasyti a rozhybe vase travenie.
Koniec celulitidy: Prijemny vedlajsi ucinok: Chut na sladkosti sa postupne strati a s nou aj nadbytocne tukove vankusiky - a to na tych spravnych miestach.
Postupne sa prestavte: Okamzity prechod z varenej stravy na surovu vam neodporucame. Skos skuste postupne pridavat surove jedla namiesto varenych a samy uvidite, ake mnozstvo surovej stravy vasmu telu vyhovuje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára