400
g vareného hovädzieho mäsa, 100 g masti na vyprážanie, soľ
Na obalenie: 30 g hladkej múky, 2 vajcia, 100 g strúhanky
Marináda: 1 dl octu, 3 dl vody, bobkový list, 4 zrnká čierneho korenia, 30 g cibule, soľ
Na obalenie: 30 g hladkej múky, 2 vajcia, 100 g strúhanky
Marináda: 1 dl octu, 3 dl vody, bobkový list, 4 zrnká čierneho korenia, 30 g cibule, soľ
Mäso
pokrájame na plátky, vložíme do porcelánovej nádoby, zalejeme
vychladnutou marinádou a odložíme na chladné miesto. Po 10
hodinách ho z marinády vyberieme, obalíme múkou, rozšľhanými
vajcami a strúhankou a na rozpálenej masti vyprážame do ružova.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára