600
g roštenky, 60 g masti, soľ, mleté čierne korenie
Sardelové maslo: 80 g masla, 2 sardely
Bylinkové maslo: 80 g masla, petržlenová vňať, soľ, biele mleté korenie, 5 g kaparového korenia
Sardelové maslo: 80 g masla, 2 sardely
Bylinkové maslo: 80 g masla, petržlenová vňať, soľ, biele mleté korenie, 5 g kaparového korenia
Odležanú
roštenku pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okrajové blany
narežeme, posolíme a narežeme, posolíme a okoreníme. Na
rozpálenom tuku ich z oboch strán opečieme a poukladáme na misu.
Na každú rošte dáme bylinkové maslo alebo sardelové
maslo.
Sardelové (bylinkové) maslo: Maslo vymiešame s príslušnými prísadami.
Sardelové (bylinkové) maslo: Maslo vymiešame s príslušnými prísadami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára