100
g cukru, 4 veľké jablká, 3/4 l vody, 2 vanilkové pudingy, 1
vrecúško okrúhlych piškót. Na ozdobenie: 1 nízkotučný tvaroh,
1 kyslú smotanu, cukor, jahody, kivi, čokoládu
Jablká
ošúpeme, zbavíme jadrovníkov, postrúhame ich a dáme do vody
variť. Varíme ich asi 10 minút. Pudingové prášky rozmiešame v
malom množstve vody a za stáleho miešanie pridáme k variacim sa
jablkám. Pridáme cukor, zamiešame a necháme mierne vychladnúť.
Do tortovej formy poukladáme jednu vrstvu piškót, zalejeme ich
polovicou jablkového pudingu, opäť dáme vrstvu piškót a
jablkového pudingu. Povrch zarovnáme a necháme stuhnúť. Tvaroh
vymiešame so smotanou a cukrom a zmesou, pomocou cukrárenského
vrecúška, ozdobíme povrch vychladnutej torty. Dozdobíme jahodami,
plátkami kivi a čokoládou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára