1
lístkové cesto, 1 balenie okrúhlych piškót, 1 kg jabĺk, 100 g
kryštálového cukru, 1 vrecúško vanilkového cukru, 1 lyžičku
mletej škorice, 1 liter mlieka, 2 vrecúška vanilkového, alebo
čokoládového pudingového prášku, 4 lyžice kryštálového
cukru
Lístkové
cesto rozdelíme na polovice. Cesto rozvaľkáme, poukladáme naň
okrúhle piškóty, na piškóty navrstvíme postrúhané jablká,
posypeme cukrom, vanilkovým cukrom a škoricou. Na jablká vylejeme
horúci puding pripravený z mlieka, pudingového prášku a 4 lyžíc
cukru. Celé to prikryjeme rozvaľkanou druhou polovicou lístkového
cesta. Pečieme v rúre vyhriatej na 200º C do ružova.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára