nedeľa 11. septembra 2016

Ryžové rezance

300 g paradajok, konzerva kukuričiek, 2 cibule, 2 červené čili papričky, 2 strúčiky cesnaku, stonku bazalky, 180 g ryžových rezancov, plátok kačacích pŕs, 5 PL rybacej omáčky, 4 PL ustricovej omáčky
Paradajky narežeme, sparíme, olúpeme a vydlabeme jadierka. Čili papričky rozpolíme, vyberieme jadierka a nadrobno nasekáme. Cesnak očistíme a nadrobno pokrájame. Rezance polámeme a zalejeme vriacou vodou. Necháme postáť 15 minút a prepláchneme. Mäso očistíme, pokrájame na plátky a opečieme na prudkom ohni. Kukuricu zlejeme a pozdĺžne narežeme. Cibuľu nakrájame na plátky. Do panvice vložíme kukuricu, čili papričku, cesnak, cibuľu a zeleninu opečieme. Pridáme rybiacu a ustricovú omáčku, premiešame, prisypeme rezance, mäso, paradajky a prehrejeme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára