300
g paradajok, konzerva kukuričiek, 2 cibule, 2 červené čili
papričky, 2 strúčiky cesnaku, stonku bazalky, 180 g ryžových
rezancov, plátok kačacích pŕs, 5 PL rybacej omáčky, 4 PL
ustricovej omáčky
Paradajky
narežeme, sparíme, olúpeme a vydlabeme jadierka. Čili papričky
rozpolíme, vyberieme jadierka a nadrobno nasekáme. Cesnak očistíme
a nadrobno pokrájame. Rezance polámeme a zalejeme vriacou vodou.
Necháme postáť 15 minút a prepláchneme. Mäso očistíme,
pokrájame na plátky a opečieme na prudkom ohni. Kukuricu zlejeme a
pozdĺžne narežeme. Cibuľu nakrájame na plátky. Do panvice
vložíme kukuricu, čili papričku, cesnak, cibuľu a zeleninu
opečieme. Pridáme rybiacu a ustricovú omáčku, premiešame,
prisypeme rezance, mäso, paradajky a prehrejeme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára