4
hermelíny 100 g turistickej salámy 2 paradajky papriku väčšiu
cibuľu 4 lyžice štipľavého kečupu 4 lyžice korenia podľa
vlastnej chuti plnotučnú horčicu štipku soli mleté čierne
korenie
Hermelíny
pozdĺžne rozkrojíme na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrieme
horčicou, poukladáme naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky
paradajky. Okoreníme podľa chuti. Pridáme ďalší diel, ktorý
potrieme štipľavým kečupom.Naň dáme papriku, paradajku a salámu
a okoreníme. Priklopíme posledný diel a spojíme ich špáradlom.
Pečieme v rúre asi 7 – 10 minút. Hotový syr sa roztečie a
chute sa spoja.Podávame s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s
varenými zemiakmi a šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára