pondelok 5. septembra 2016

Pečený hermelín

4 hermelíny 100 g turistickej salámy 2 paradajky papriku väčšiu cibuľu 4 lyžice štipľavého kečupu 4 lyžice korenia podľa vlastnej chuti plnotučnú horčicu štipku soli mleté čierne korenie
Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrieme horčicou, poukladáme naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky paradajky. Okoreníme podľa chuti. Pridáme ďalší diel, ktorý potrieme štipľavým kečupom.Naň dáme papriku, paradajku a salámu a okoreníme. Priklopíme posledný diel a spojíme ich špáradlom. Pečieme v rúre asi 7 – 10 minút. Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja.Podávame s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára