6
vajec, 200 g práškového cukru, 160 g výberovej polohrubej múky,
1/3 balíčka kypriaceho prášku.
Puding: 1 l ovocnej šťavy, 4 balíčky vanilkového pudingového prášku (Zlatý klas). Ľubovoľné čerstvé alebo kompótované ovocie, smotana na šľahanie
Puding: 1 l ovocnej šťavy, 4 balíčky vanilkového pudingového prášku (Zlatý klas). Ľubovoľné čerstvé alebo kompótované ovocie, smotana na šľahanie
Z
prísad upečieme klasické piškótové cesto a upečieme. Keď
cesto vychladne, poukladáme naň ovocie (kompótové necháme dobre
odkvapkať). Z ovocnej šťavy a pudingu uvaríme hustú kašu.
Necháme ju trochu vychladnúť, potom ju vylejeme na múčnik,
uhladíme a necháme stuhnúť. Povrch môžeme ozdobiť šľahačkou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára