2
tégliky bieleho jogurtu, 2 jogurtové tégliky plohrubej múky, 1
tíglik cukru, 2 vajcia, 1 balíček kypriaceho prášku. Ľubovoľné
ovocie čerstvé alebo kompótované, tuk na vymastenie
plechu
Drobce: 100 g hladkej múky, 100 g rastlinného masla, 100 g cukru
Drobce: 100 g hladkej múky, 100 g rastlinného masla, 100 g cukru
Z
uvedených surovín dôkladne vymiešame cesto, vylejeme na vymastený
plech a posypeme ovocím, ktoré sme predtým obalili v múke (aby
nekleslo na dno). Ak použíjeme kompótované, musíme ho nechať
dobre odkvapkať. V miske dobre rozmiešame suroviny na drobce,
poypeme povrch bublaniny a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára