350
g údeného eidamu, 125 g masla, 2 tavené syry, 2 vajcia uvarené
natvrdo, cibuľu, sterilizovanú uhorku, 100 g salámy, lyžičku
horčice, 50 g červenej kapie, 3 lyžice hrášku, soľ
Kocku
údeného syra zabalíme do mikroténového vrecka (na vrecku
uviažeme uzol) a varíme vo vode asi 15 minút. Ešte horúci syr
vyberieme z vrecka a rozvaľkáme na plát. Počas varenia syra
pripravíme plnku tak, že vajcia, salámu, cibuľu, uhorku a kapiu
nakrájame na malé kocky a vymiešame s maslom, tavenými syrmi,
horčicou a hráškom.Plnku rozotrieme na plát syra, ktorý
zrolujeme, zabalíme do alobalu a na niekoľko hodín odložíme do
chladničky. Roládu nakrájame na asi 5 mm hrubé plátky a
poukladáme na misu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára