¼
kg teľacieho karé, 80 g masla, soľ, 30 g hladkej múky
Plnka: 50 g šunky, 60 g šampiňónov, 20 g masla, petržlenová vňať, 2 vajcia
Plnka: 50 g šunky, 60 g šampiňónov, 20 g masla, petržlenová vňať, 2 vajcia
Pokrájané
rebierka naklepeme, osolíme, na každé dáme plátok šunky,
očistený šampiňón, kúsok masla, petržlenovú vňať, stočíme
ku kosti, drievkom upevníme, pomúčime a z oboch strán opečieme.
Podlejeme vývarom z kostí a prikryté dusíme. Mäkké rebierka
vyberieme, drievko vytiahneme, šťavu odparíme na tuk, zaprášime
múkou, upražíme do zlatožlta, zalejeme vodou, dobre povaríme,
precedíme na rebierka a ešte povaríme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára