kuracie
krídla, 6 dkg masla,2 PL oleja,1 KL rasce a mletej červenej
papriky,3 PL sójovej omáčky,1 PL horčíce,trošku mletého
čierneho korenia a cukru
Deň
pred prípravou kuracie krídla očistíme a natrieme zmesou
vymiešanou zo sójovej omáčky, horčice, 1 lyžice oleja, rasce,
papriky, korenia a cukru. Nesolíme, pretože sójová omáčka je
dosť slaná. Odložíme do chladničky a na druhý deň poukladáme
do pekáčika, vymasteného olejom. Na každé krídlo dáme kúsok
masla a pečieme. Počas pečenia oblievame rozpusteným maslom a keď
sú už krídla pripečené do zlatista podlejeme troškou horúcej
vody. Podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára