Morku
10-15 hodin pred pečením nasolíme a potrieme pretlačeným
cesnakom a posypeme oreganom. Potom prešpikujeme údenou slaninou,
dáme na pekáč, ktorý sme obložili slaninou.Prikryjeme alobalom a
2-3 hodiny pomaly pečieme.Potom dáme alobal dolu a dopečieme
do zlatova.
Plnka: 6 starších rožkov,3 dcl mlieka,10 dkg údenej slaniny,2 cibule, 6 strúčikov cesnaku,vegeta, petržlenová vňať, čierne korenie, oregano, 5 vajec,šampióny, alebo sušené hríby,2 kyslé jablká.
Plnka: 6 starších rožkov,3 dcl mlieka,10 dkg údenej slaniny,2 cibule, 6 strúčikov cesnaku,vegeta, petržlenová vňať, čierne korenie, oregano, 5 vajec,šampióny, alebo sušené hríby,2 kyslé jablká.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára