pondelok 12. septembra 2016

Pestrý zeleninový tanier s rebierkom

červená paprika, žltá paprika, zelená paprika, 4 cibule, 100 g šampiňónov, 4 ks bravčového rebierka, 1 ČL oleja, estragón, 2 PL pikantnej horčice, bobkový list, mleté biele korenie, soľ
Umytú papriku pokrájame na rovnaké kúsky, cibuľu očistíme a rozkrojíme, šampiňóny očistíme a väčšie kúsky prekrojíme. Striedavo napichujeme na špajle a grilujeme 10 minút z každej strany. Estragón zmiešame s pikantnou horčicou, podľa chuti osolíme a okoreníme. Rebierko potrieme zmesou a grilujeme. Podávame spolu so špízmi, zeleninovým šalátom podľa chuti, ako aj s bagetami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára