balenie
lasagní,téglik kyslej smotany,červenú papriku, 500 g kyslej
kapusty,250 g strúhaného syra, cibuľu,mleté čierne korenie,
maslo, cukor, soľ, malý paradajkový pretlak, šťavu z polovice
citróna
Papriku
nakrájame na tenké pásiky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme
na oleji.Pridáme papriku, pretlak, kyslú kapustu, citrónovú šťavu
a varíme asi 5 minút. Primiešame kyslú smotanu, soľ, korenie,
krátko povaríme a odstavíme. Na vymastený pekáč vložíme
vrstvu lasagní, vrstvu zeleninovej zmesi, opäť vrstvu lasagní a
ďalej opakujeme. Najvrchnejšiu vrstvu posypeme syrom a kúskami
masla. Vložíme asi na 45 minút do rúry vyhriatej na 180 °C a je
ho obsah upečieme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára