400
g teľacieho mäsa zo stehna, soľ, 120 g masti na vyprážanie, 200
g hrášku, 40 g masla
Na obaľovanie: ½ dl mlieka, 2 vajcia, 50 g hladkej múky, soľ
Plnka: 40 g ementálskeho syra, 40 g šunky
Na obaľovanie: ½ dl mlieka, 2 vajcia, 50 g hladkej múky, soľ
Plnka: 40 g ementálskeho syra, 40 g šunky
Mäso
pokrájame na rezne, naklepeme, posolíme a plníme šunkou a
ementálskym syrom. Preložíme cez poly, okraje sklepeme, namáčame
do cestíčka pripraveného z mlieka, múky, vajca a soli a v horúcej
masti vyprážame. Rezne uložíme na misu a obložíme hráškom
uduseným na masle.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára