1
¼ dl sladkej smotany, 150 g práškového cukru, 100 g mandlí, 100
g zaváranej pomarančovej kôry, 60 g hrubej múky
Poleva: 80 g čokolády, 50 g masla
Poleva: 80 g čokolády, 50 g masla
Do
nádoby dáme smotanu, cukor, zomleté mandle, pomarančovú kôru
pokrájanú na rezance a spolu chvíľu povaríme. Potom primiešame
múku. Z masy lyžičkou kladieme kôpky na vymastený a múkou
vysypaný plech a v mierne teplej rúre upečieme do zlatožlta.
Upečené za tepla zoberieme nožom z plechu a necháme vychladnúť.
Spodnú časť potrieme čokoládovou polevou.
Poleva: Do roztopeného masla pridáme polámanú čokoládu a nahladko vymiešame.
Poleva: Do roztopeného masla pridáme polámanú čokoládu a nahladko vymiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára