300
g sviečkovice, 300 g kuracích pŕs, 1 veľká cibuľu, 2 zelené
papriky, 1 téglik kyslej smotany , 1 dl marinády Fajitas, 1 dl
oleja, cesnak podľa chuti, mleté čierne korenie, soľ
Marináda Fajitas: 2,5 dl vody, 0,5 dl sójovej omáčky, 1 dl kečupu, 1 lyžička pretlačeného cesnaku, 2 lyžičky mletého čierneho korenia, 25 g cukru, 2,5 dl octu, 1 kávová lyžička soli
Marináda Fajitas: 2,5 dl vody, 0,5 dl sójovej omáčky, 1 dl kečupu, 1 lyžička pretlačeného cesnaku, 2 lyžičky mletého čierneho korenia, 25 g cukru, 2,5 dl octu, 1 kávová lyžička soli
Sviečkovú,
kuracie prsia, cibuľu a papriku nakrájame na tenké rezance. Na
rozpálenom oleji postupne mäsá prudko opečieme, pridáme cibuľu,
papriku a podusíme 5 minút. Keď už mäso nie je krvavé, pridáme
marinádu, kyslú smotanu, prelisovaný cesnak, korenie a soľ.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou. Zvyšnú marinádu uskladníme
v chladničke.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára