streda 17. augusta 2016

Mexická pochúťka Fajitas

300 g sviečkovice, 300 g kuracích pŕs, 1 veľká cibuľu, 2 zelené papriky, 1 téglik kyslej smotany , 1 dl marinády Fajitas, 1 dl oleja, cesnak podľa chuti, mleté čierne korenie, soľ
Marináda Fajitas: 2,5 dl vody, 0,5 dl sójovej omáčky, 1 dl kečupu, 1 lyžička pretlačeného cesnaku, 2 lyžičky mletého čierneho korenia, 25 g cukru, 2,5 dl octu, 1 kávová lyžička soli
Sviečkovú, kuracie prsia, cibuľu a papriku nakrájame na tenké rezance. Na rozpálenom oleji postupne mäsá prudko opečieme, pridáme cibuľu, papriku a podusíme 5 minút. Keď už mäso nie je krvavé, pridáme marinádu, kyslú smotanu, prelisovaný cesnak, korenie a soľ. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou. Zvyšnú marinádu uskladníme v chladničke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára