pondelok 27. augusta 2012

Cestoviny s jemnou omáčkou

120 g farebných cestovín., bazalka., 10 g cibule., 10 ml olivového oleja., 50 g slepačích pŕs., soľ., 5 g solamylu., 50 ml smotany 12%., 20 g brokolice., 10 g červenej kapie., citrónová šťava., 20 g tvrdého syra., 
Cestoviny  uvaríme v osolenej vode domäkka. Slepačie prsia nakrájame na kúsky, osolíme a obalíme v solamyle. Na leji necháme speniť najemno nakrájanú cibuľu a opečieme na nej mäso. Podlejeme smotanou a dusíme domäkka. Pred koncom varu pridáme na ružičky rozdelenú brokolicu, na rezance nakrájanú kapiu a ochutíme citrónovou šťavou. Hotovou omáčkou prelejeme cestoviny ktoré sme dali do zapekacej misky a zmiešali s drvenou bazalkou, posypeme strúhaným syrom a krátko zapečieme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára