nedeľa 28. októbra 2012

Vyprážané rezance na čínsky spôsob


400 g uvarenych sirokych rezancov, 2 lyzice oleja, cibula, trocha masti, por, zeleninova paprika, 100 g sampinonov, 100 g sunky, 2 struciky cesnaku, kari korenie, mlete cierne korenie, sol, masovy vyvar, lyzicka solamylu, 4 rajciaky, lyzicu zelenej petrzlenovej vnate posekanej nadrobno
Uvarene siroke rezance oprazime v rozohriatom oleji. Cibulu pokrajanu nadrobno spenime v rozohriatej masti, pridame pokrajany por, pokrajanu zeleninovu papriku bez jadrovnika, pokrajane sampinony, posekanu sunku, rozotrety cesnak, kari korenie, mlete cierne korenie a sol. Vsetko podlejeme trochou masoveho vyvaru a udusime do makka. Nakoniec zahustime solamylom a nalejeme na oprazene rezance. Podavame ozdobene platkami rajciakov a petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára