sobota 6. októbra 2012

Nízkocholesterolové cestoviny

400 g bezvaječných cestovín., voda., soľ., 12 g flory., 320 g kuracie prsia., soľ., 10 g solamylu., 40 ml olivového oleja., 200 g šampiňónov., 120 g kapie., 100 g zelených paprík., 100 g póru., soľ., cesnak., bazalka., 80 g eidamu 30% t. v s.., zelenia a petržlenová vňať na ozdobenie.,
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode. Po uvarení pridáme floru a bazalku. Kuracie prsia umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme mäso, ktoré sme osolili a obalili v solamyle a restujeme. Pridáme olúpané a na 1/4 nakrájané klobúčiky šampiňónov a restujeme spolu. Zalejeme smotanou a pridáme pokrájanú zeleninu. Na záver dochutíme soľou a pridáme cesnak. Uvarené cestoviny vložíme do zapekacej misky, navrch dáme omáčku s kuracími prsiami, posypeme nastrúhaným syrom a necháme krátko zapiecť. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára