400 g spagiet, sol, 50 g udenej slaniny, 1 cibula, 2 struciky cesnaku, 200 g vylupaneho zeleneho hrasku, mlete cierne korenie, masovy vyvar, 4 lyzice rajciakoveho pretlaku, 100 g postruhaneho udeneho syra, 1 lyzica zelenej petrzlenovej vnate posekanej nadrobno
Spagety uvarime v osolenej vode, scedime a nechame odkvapkat. Udenu slaninu pokrajame na male kocky, rozprazime, pridame cibulu posekanu nadrobno, rozotrety cesnak a vylupany zeleny hrasok, okorenime mletym ciernym korenim a kratko oprazime. Potom podlejeme trochou masoveho vyvaru, primiesame rajciakovy pretlak a udusime. Uduseny hrasok premiesame s uvarenymi spagetami a posypeme postruhanym syrom a posekanou zelenou petrzlenovou vnatou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára