nedeľa 2. októbra 2016

Špagety s bravčovým mäsom a so syrom

250 g bravčového mäsa, 100 g údeného syra, 250 g špagiet, 140 g paradajkového pretlaku, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mäsový vývar, 2 lyžice oleja, mleté čierne korenie, soľ
Špagety uvaríme v osolenej vode domäkka, precedíme a odložíme do tepla. V rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso nakrájané na malé kocky, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme rozotretým cesnakom a paradajkovým pretlakom. Podlejeme mäsovým vývarom a udusíme domäkka. Nakoniec udusené mäso premiešame s uvarenými špagetami a posypeme nastrúhaným údeným syrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára