pondelok 12. septembra 2016

Pumperniklové toliare s orechovým krémom

16 pumperniklových koliesok, 100 g krémového syra, 50 g tvarohu, 50 g pistáciových jadierok, 1 KL kôry z pomaranča, soľ, podľa chuti pažítka
Z pumpernikla povykrajujeme kolieska 4 cm. V strede každého kolieska vykrojíme ešte menšie koliesko s primerom 2 cm. Mascarpone zmiešame s tvarohom. Pistácie najemno posekáme a trochu z nich odložíme na ozdobu. Syrový krém pomiešame s posekanými pistáciami a pomarančovou kôrou a osolíme. 2/3 krému nastriekame na kolieska. Na každé položíme malé koliesko a nastriekame zvyšný krém. Vrch ozdobíme zvyšnými posekanými pistáciami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára