piatok 30. septembra 2016

Cestoviny s tuniakom

500 g cestovín., 1 konzerva tuniaka (200 g)., 1 dl oleja., cesnak., 500 g rajčín (čerstvých, zaváraných) alebo 5 dl rajčinovej šťavy., 2 – 3 PL kečupu., 1 konzerva šampiňónov (300 g)., 1 konzerva kukurice (350 g)., 150 g údeného syra., tymian., bazalka., oregano.
Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Vo väčšej panvici opražíme na oleji roztlačený cesnak, pridáme kúsky tymianu, pokrájané rajčiny, kečup, scedené šampiňóny a kukuricu. Ochutíme koreninami a necháme prevrieť. Na predhriatý tanier dáme cestoviny, polejeme omáčkou a všetko posypeme strúhaným syrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára