streda 14. septembra 2016

Pikantné kuracie krídla

kuracie krídla, 6 dkg masla,2 PL oleja,1 KL rasce a mletej červenej papriky,3 PL sójovej omáčky,1 PL horčíce,trošku mletého čierneho korenia a cukru
Deň pred prípravou kuracie krídla očistíme a natrieme zmesou vymiešanou zo sójovej omáčky, horčice, 1 lyžice oleja, rasce, papriky, korenia a cukru. Nesolíme, pretože sójová omáčka je dosť slaná. Odložíme do chladničky a na druhý deň poukladáme do pekáčika, vymasteného olejom. Na každé krídlo dáme kúsok masla a pečieme. Počas pečenia oblievame rozpusteným maslom a keď sú už krídla pripečené do zlatista podlejeme troškou horúcej vody. Podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára