nedeľa 5. februára 2017

Zoštíhľujúce látky

Schudnite v spanku: Hormon HGH sa v noci stara o to, aby sa tuky premiesali na energiu. Jeho dostatocnu produkciu si mozete zabezpecit minimalne 7 hodinami spanku denne.
Pomoc pre postavu: Tyroxin spusta latkovu premenu. Na to je potrebny jod. Trikrat tyzdenne by ste mali jedavat rybie maso a tento potrebny hormon sa zacne vytvarat. Vitamin C chrani pred volnymi radikalmi.
Mlieko spaluje: Hormon glukagon dostava tuk z buniek a spaluje ho. Denne vam na jeho zaktivovanie staci vypit pohar nizkotucneho mlieka.
Skrotte svoje chut: Chut na maso a salamy ci klobasy je ovela intenzivnejsia, ked pravidelne vynechavate obedy. Odteraz si dajte zalezat na tom, aby ste denne zjedli 3jedla s velkym obsahom zeleniny.
Stopnite maskrtnost: Serotonin zastavi chut na sladke a zmierni kolisanie nalad. na jeho vyrobu telo potrebuje aminokyselinu tryptofan. Ta sa nachadza v mliechyn produktoch.
Smiech a chudnutie: Noradrenalin brzdi tvorbu inzulinu. Bez inzulinu nemoze byt tuk dopraveny do tukovych buniek a usadzat sa tam. Cim lepsiu naladu mate, tym viac noradrenalinu telo vyluci. Takze vam odporucame snazte s audrzat si dobru naladu.
Vlci hlad: Latka dopamin podporuje latkovu premenu a zazenie pocit hladku. Pohar cmaru alebo kefiru s kuskom syra denne podpori tvorbu dopaminu vo vasom organizme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára