nedeľa 5. februára 2017

Tukožravá polievka

5 paradajok, 6 cibul, 2 zelene papriky, hlavicka bielej kapusty, korenova zelenina, bujon v kocke, pripadne zvazok duzinatej zelerovej vnate, sol a korenie
Ocistenu zeleninu nakrajame na kocky, vlozime do hrnca s vodou, pridame bujon, osolime, okorenime a varime, kym zelenina nezmakne.
Ako to funguje: Uvarime si obrovsky hrniec zeleninovej polievky a nou zahaname hlad. Zo stavy musime v prvych dnoch vynechat chlieb a pecivo, alkohol, sladkosti i vsetko ostatne, co sa neda zaradit do kategorie ovocia a zelenina. A prirodzene, musime prijimat co najviac tekutin, aby sme nedehydrovali. Dieta nam zaroven dokladne precisti organizmus, ale mala by sa drzat maximalne tyzden.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára