nedeľa 5. februára 2017

Kompletné menu na 3 dni

1.deň
ranajky: 2 salky ovocneho caju s medom, musli z 1/4 l cmaru, nakrajaneho bananu, 20 g ovsenych vlociek, 10 g vlasskych orechov, 15 g susenych sliviek a 1 PL medu
Desiata: jablko alebo kiwi
Obed: Na 2 krajce celozrnneho chleba natrite 1 CL paradajkoveho pretlaku, prikryte platkom chudej sunky a pokrajanym bananom
Olovrant: nizkotucny jogurt s bananovou prichutou
Vecera: Osupte 2 banany, jemne ich popraste 1/4 CL papriky a zabalte do 4 platkov prerastenej slaninky. Banany vlozte do vymastenej misky a pecte 20 minut. Cez sitko prepasirujte 150 g paradajok. Paradajkovu zmes zmiesajte s citronovou stavou, solou, mletou paprikou a prelejte nou banany. Jedlo servirujte s platkom celozrnneho chleba
2.deň
2 salky matoveho caju s medom, musli z 1 PL celozrnnych ovsenych vlociek, 1 PL kukuricnych vlociek, 125 ml cmaru, jablka a 1 bananu, 1 PL hrozienok a 1 PL nasekanych vlasskych orechov
Desiata: Polovica bananu.
Obed: 1 platok telacej pecienky obalte v muke a z oboch stran oprazte na 10 g masla. 1 banan prekrojte na polovice a oprazte na panvici.
Olovrant: Pol bananu.
vecera: Jednu paradajku a jeden banan nakrajajte na platky, pokvapkajte citrnovou stavou a poukladajte na tanier. V malej miske zmiesajte stavu z 1/4 citrona, 1 PL olivoveho oleja, pridajte stipku kari korenia, sol, posekanu zeruchu a zalejte nou paradajky a banan. Servirujte s platkom celozrnneho chleba.
3.deň
Ranajky: 2 salky kavy alebo zeleneho caju, musli zo 4 PL psenicnych klickov, z 25 g nizkotucneho tvarohu, 5 PL mlieka, 1 PL pomletych mandli a bananu roztlaceneho vidlickou.
Desiata: 1 platok celozrnneho chleba natrite troskou masla, ulozte nan chrumkave salatove listy a kolieska z jedneho vajicka natvrdo. Podavajte s 2 paradajkami a uhorkou.
Olovrant: 2 jablka.
Vecera: Na tanier poukladajte 100 g varenej sunky alebo klobasy a ozdobte nastruhanych chrenom a kyslou uhorkou. Podavajte s platkom celozrnneho chleba. Ako dezert zjedzte banan.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára