nedeľa 5. februára 2017

Červeno-biele kura

Na 2 porcie: 400 g spargle, 250 ml zeleninoveho vyvaru, 250 g kuracich prs, sol, cierne korenie, 1 PL rastlinneho oleja, 100 g jahod, 100 g listoveho salatu, 50 g syra mascarpone, 3 PL mlieka, 5 CL pomarancovej stavy, 1 PL medu, 3 PL octu
Sparglu umyjeme, osupeme a pozdlzne nakrajame. V zeleninovom vyvare povarime 10 minut alebo 20 minut. Kuracie prsia ochutime solou a korenim a na strednom ohni opecieme kazdu stranu 5 minut na oleji. Jahody nakrajame na platky. Salat umyjeme a natrhame na kusky. Pripravene jahody a salat zmiesame s horucou sparglou a nakrajanymi kuracimi prsiami. Mascarpone, mlieko,pomarancovu stavu, med, ocot, sol a korenie zmiesame a pouzijeme ako dresing.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára